Hvem er vi

Historien bag Wooden Cph

Vi, Philip og Patrick, startede vores makkerskab i 2014, i tømrerfirma beliggende i Storkøbenhavn. Fra dag ét var et venskab og et makkerskab man sjældent ser lige. Vi fandt hurtigt ud af, at vi passede godt sammen arbejdsmæssigt. Den enes svagheder, var den andens styrker. Vi fandt os selv i et effektivt makkerskab og vi havde samme indstilling til, at vi ikke leverer noget, vi ikke selv ville have i privaten. Efter små 2 år sammen i det firma blev vi hentet til et andet i København. Vi ville ud og prøve kræfter med noget nyt arbejde, der her indbefattede bl.a. nybyggeri, store erhvervssager og en større frihed til vores fælles kreativitet. Efter bare et halvt år fandt vi ud af, at det ikke var nok for os at skifte firma, vi skulle have vores eget.

I vinteren 2016 startede etableringen af Wooden Cph og i februar 2017 var alt klar til, at vi kunne åbne vores nye firma sammen. Endelig havde vi fået vores eget sted, hvor vi kunne udføre alle vores kreative idéer og hjælpe vores egne kunder med til dels at få en lettere og mere overskuelig hverdag i deres boliger og dels få indført kreative løsninger og originale overflader, de ikke selv havde tænkt på.

Herfra tog det hurtigt fart - Vi har hjulpet mange private kunder med pladsoptimerende løsninger og renovationer, samt renoveret og bygget butikker og restauranter, vi har udvidet med en erhvervsafdeling og en entrepriseafdeling i firmaet og ikke mindst medvirket i DR’s tv program Håndværkerne Rykker Ind. Vi har ansat flere folk og er flyttet til et større værksted, for i takt med udviklingen fortsat at kunne hjælpe folk indenfor en overskuelig fremtid.

Den dag i dag er vi beliggende centralt i Valby, på Vigerslevvej og tæller 4 ansatte. Udover vores egne folk har vi et fast samarbejde med vores Murer, VVS, Elektriker, Smed, Maler og Sprøjtemaler.

Vores kompetencer

Vores slogan lyder Passion for ekstraordinært træarbejde og kreative løsninger. Det gør det, fordi vi godt kan lide en udfordring, dér hvor man skal tænke lidt ud af boksen, for at få plads til det hele. Måske fordi det både skal være funktionelt og samtidigt æstetisk? Vi er gode til at se mulighederne i dit hjem, også der hvor du ikke selv kan se dem. Det tæller både ved et enkelt møbel og en total renovering af et helt hjem.

Foruden vores afdeling for private kunder, har vi også en Erhvervsafdeling og en Entrepriseafdeling. Vi har mange fulde entrepriser på renovering af huse og lejligheder og vil til enhver tid anbefale folk, at vi tager alle faggrupper med. For dig som kunde betyder det, at I har én kontakt og det er til os, om det er et spørgsmål med strømmen, eller hvilken farve der skal på væggen. For os betyder det, at vi kan levere et fuldt ud færdigt resultat, som vi kan stå inde for og al planlægning går igennem os, så det kører gnidningsfrit og med folk på pladsen hver dag.